POZIV ZA SUDJELOVANJE U PREDAKCELERACIJSKOM PROGRAMU TECH BOOST

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije, zajedno s nositeljem Programa, njemačkim fondom Finance in Motion i jednim od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije, otvara natječaj za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u Tech Boost programu.

Ovaj predakceleracijski program traje 8 tjedana i obuhvaća online edukacije o razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, uspješnoj prezentaciji (tzv. „Elevator Pitch“) i raznim drugim poduzetničkim temama važnim za održivi razvoj i rast, online i onsite mentorstvo te završava intenzivnim jednotjednim kampom u dvorcu Bračak kraj Zaboka. Program će poduzetnicima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, pripremu za skaliranje i susret s investitorima rizičnog kapitala. Svi sudionici Programa automatski ulaze u polufinale međunarodne konferencije PODIM za poduzetnike početnike, u svibnju u Mariboru te se mogu uključiti u „Entrepreneurship Tournament“, u listopadu u Sarajevu koji organizira Finance in Motion fond, nositelj Programa.

Troškovi cjelokupnog sadržaja programa, smještaja i prehrane u potpunosti su pokriveni, kao i veći dio troškova transporta do dvorca Bračak (Zabok) u kojem će se odvijati većina Programa.

Prijaviti se mogu svi poduzetnici i projektni timovi s inovativnim tehnologijama ili mogućnošću širenja na inozemna tržišta s područja Republike Hrvatske.

U evaluaciji sudionika sudjeluju predstavnik Poduzetničkog centra, Zagorske razvojne agencije, visoka povjerenica World Business Angels Investment Foruma Hrvatska, fonda Fil Rouge, estonskog akceleratora Startup Wise Guys. Svi sudionici će biti obaviješteni o ishodu prijave.

Detaljne informacije možete pronaći u letku Programa, a prijaviti se možete OVDJE. Prijave su otvorene od 2.2.2020. do 2.3.2020. godine. Za sve dodatne informacije obratite se na adresu e-pošte croatia[at]wbaforum[.]org.

X
Secured By miniOrange