Pozivaju se programeri na OSS4SDG Hackathon SDG#4 – Quality Education

Od 16. svibnja 2022. godine otvorena je mogućnost slanja prijedloga na OSS4SDG Hackathon SDG#4 - Quality Education. Fokus hackathona je održivi razvoj u kvalitetnom obrazovanju (= SDG 4).

Od 16. svibnja 2022. godine otvorena je mogućnost slanja prijedloga na OSS4SDG Hackathon SDG#4 – Quality Education.

Hackathon je zajednička suradnja između DG DIGIT i Ureda Ujedinjenih naroda za informacije, komunikacije i tehnologiju, a održat će se na Moodle platformi za eLearning.

Ovo je prvi u nizu hackathona pod inicijativom Open Source Soſtware for Sustainable Development Goals #OSS4SDGs. Fokus hackathona je održivi razvoj u kvalitetnom obrazovanju (= SDG 4).

Hackathon će započeti u ponedjeljak, 16. svibnja 2022. godine u 14 sati po srednjoeuropskom vremenu, ceremonijom otvaranja na kojoj ćete moći poslušati ambasadore događaja i Moodle stručnjake. Nakon toga, moći ćete početi raditi na svom prijedlogu, a mentori će biti dostupni za interakciju ako vam zatreba pomoć.

Svi prijedlozi moraju biti podneseni na platformi Unite Ideas do ponedjeljka, 30. svibnja 2022. godine do 14 sati po srednjoeuropskom vremenu, a nakon toga će se održati informativna sesija o sljedećim koracima.

Više informacija o inicijativi pronađite na ovoj poveznici. 

X
Secured By miniOrange