Predstavite svoja prehrambeno-tehnološka rješenja na Anuga FoodTec sajmu

Anuga FoodTec koji se održava u Kölnu od 19.-22. ožujka 2024. godine, jedan je od ključnih događaja u industriji prerade hrane i pića, a suradnja s NRW.Europa dodatno obogaćuje ovaj važan sajam. Ova inicijativa omogućava sudionicima da ostvare vrijedna partnerstva, istraže nove poslovne prilike i budu u tijeku s najnovijim trendovima i tehnologijama u industriji.

Njemačka, posebno Sjeverna Rajna – Vestfalija, igra ključnu ulogu u prehrambenoj tehnologiji, s obzirom na broj poduzeća i zaposlenih u toj regiji. Također, lokacija Kölna pruža odličnu priliku za povezivanje s poslovnim partnerima iz cijele Europe, budući da se nalazi u srcu kontinenta, s izvrsnom prometnom povezanošću.

NRW.Europa sa zadovoljstvom ponovno surađuje s organizatorima Anuga FoodTeca kako bi vam omogućio uživo sudjelovanje na poslovnim susretima Future of Food – održiva prehrambeno-tehnološka rješenja. Ovaj sajam nije samo prilika za poslovne kontakte, već i za stjecanje znanja i uvida kroz različite oblike događanja poput seminara, radionica i prezentacija. Sudionici će imati priliku čuti od stručnjaka o najboljoj praksi, novim regulativama te izazovima s kojima se prehrambena tehnologija suočava.

Anuga FoodTec u partnerstvu s NRW.Europa pruža sveobuhvatan doživljaj koji pomaže sudionicima ostvariti poslovne uspjehe i biti u korak s dinamičnim promjenama u prehrambenoj tehnologiji, od procesne tehnologije, tehnologije pakiranja i sigurnosti hrane, do digitalizacije i intralogistike.

Možete se prijaviti OVDJE!

Unutar Anuga FoodTec sajma, 20. ožujka se održava Match2Achieve događaj, u sklopu kojeg će odabranih 6 klijenata moći održati 5-minutnu prezentaciju uživo te predstaviti svoju organizaciju, inovativni proizvod ili rješenje i objasniti ono što traže.

Klijenti za prijavu trebaju ispuniti 2 uvjeta:

  • imati inovativna i održiva tehnološka rješenja prikladna za poljoprivredno-prehrambena mala i srednja poduzeća,
  • biti izlagači Anuga FoodTec sajma i/ili sudionici poslovnih susreta Future of Food.

 

Rok za prijavu na Match2Achieve događaj je 7. ožujka 2024. godine.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange