Prijavi se na program RIS Inspire Summer Schools: Kružni poslovni modeli

Program vezan uz područje kružnih poslovnih modela prilika je za kandidate u unaprjeđenju vještina i kompetencija u naprednim alatima za znanje, dizajn, provedbu, organizaciju, procjenu kvalitete i poboljšanje kružnih modela. #EITFood #EIT #RIS #summerschools #mladiinovatori #znanje #škola #poljoprivrednoprehrambenisektor #kružniposlovnimodeli

Program vezan uz područje kružnih poslovnih modela traje tri tjedna, od 22. studenoga do 10. prosinca 2021. godine, a svaki se tjedan sastoji od serije povezanih aktivnosti vezanih uz kružne poslovne modele. Škola je prilika za kandidate u unaprjeđenju vještina i kompetencija u naprednim alatima za znanje, dizajn, provedbu, organizaciju, procjenu kvalitete i poboljšanje kružnih modela te kako bi postali pokretači spremni za stvaranje pozitivnog utjecaja nudeći održiva rješenja. Održavanje programa je online. Prijave su otvorene od 27. rujna do 8. studenoga 2021. godine.

Cilj je programa RIS Inspire Summer Schools izgraditi kritičnu masu novih talenata u RIS zemljama koji će popuniti nedostatak znanstvenih, poduzetničkih i menadžerskih vještina multidisciplinarnim talentom sposobnim prihvatiti izazove s kojima se suočava poljoprivredno-prehrambeni sektor.

Zainteresirani polaznici svoje iskaze interesa za sudjelovanje mogu slati na adresu e-pošte eitfoodhub[at]tera[.]hr. Detaljnije informacije nalaze se OVDJE.

X
Secured By miniOrange