Prijavite se na Big Bang Camp 2021!

Kamp je namijenjen znanstvenicima, poduzetnicima i poduzetnicima početnicima te predstavlja petodnevni program mentoriranja. Održava se prostorima Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, od 15. do 19. rujna 2021. godine. Sudjelovanje je za sve sudionike besplatno i uključuje smještaj i prehranu. Prijave se zaprimaju do 21. lipnja 2021. godine. #bigbangcamp #stepri #mentoriranje

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu organiziraju Big Bang Camp, kamp namijenjen znanstvenicima, poduzetnicima i poduzetnicima početnicima.

Big Bang Camp je petodnevni program mentoriranja tijekom kojeg će mentori iz Hrvatske i Amerike pomoći sudionicima koji razvijaju nove tehnologije utvrditi njihov tržišni potencijal i izraditi hodogram pretvaranja tehnologije u proizvode i usluge koje imaju vrijednost na tržištu.

Big Bang Camp će se održati u prostorima Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, od 15. do 19. rujna 2021. godine.

Osim strukturiranog mentoriranja, najbolji timovi će imati priliku osvojiti bogate nagrade.

Sudjelovanje je za sve sudionike besplatno i uključuje smještaj i hranu. Prijave se zaprimaju do 21. lipnja 2021. godine OVDJE gdje ujedno možete pronaći detaljnije informacije o kampu.

X
Secured By miniOrange