Prijavite se na događaj Promicanje novih ideja u području pčelarstva kroz spiralni model inoviranja

U okviru projekta beeB u Osijeku se održava događaj s nazivom Promicanje novih ideja u području pčelarstva kroz spiralni model inoviranja. Pozivamo sve zainteresirane pčelare da se prijave na događaj te razmjene svoja znanja, iskustva i najbolje prakse s vrhunskim stručnjacima.

U okviru  projekta beeB u Osijeku se održava događaj s nazivom Promicanje novih ideja u području pčelarstva kroz spiralni model inoviranja. Tijekom istog  konozorcijski partneri će posjetiti tvrtku Apipharma d.o.o. čiji je proizvodni pogon smješten u Našicama, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, specijaliziranu proizvodnju pčelinjih matica na OPG-u Kovačić, Novaković obrt za proizvodnju satnih osnova te pčelinjake lokalnih pčelara. Također, TERA Tehnopolis d.o.o. će konzorcijskim partnerima predstaviti i specijalizirane alate za pokretanje i unapređenje poslovanja.

Glavni su ciljevi događaja razmjena znanja i dobre pčelarske prakse između sudionika te testiranje intelektualnih rezultata nastalih tijekom provedbe projekta.

Pozivamo sve zainteresirane pčelare da se prijave na događaj te razmjene svoja znanja, iskustva i najbolje prakse s vrhunskim stručnjacima.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000, osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange