Prijavite se na EIT Food Innovation Prizes i osvojite 10 000 ili 5 000 eura za svoju inovativnu poduzetničku ideju!

Imate ideju koja bi mogla transformirati poljoprivredu, ribarstvo ili prehrambeni sektor? Prijavite se na EIT Food Innovation Prizes i osvojite 10 000 ili 5 000 eura za svoju inovativnu poduzetničku ideju.

Program EIT Food je najveća i globalno najutjecajnija inicijativa vezana uz poljoprivredno-prehrambeni sektor, koja povezuje tvrtke, sveučilišta i istraživačke centre u Europi te potiče poduzetništvo i inovacije. Jedna od glavnih komponenti Programa je natjecanje Innovation Prizes, jedno od najvećih u Europi namijenjeno start-up tvrtkama. Nagrade za inovacije dodjeljuju se poduzetnicima i start-up-ovima u ranoj fazi kako bi podržali razvoj novih proizvoda i usluga koji mogu pomoći u transformaciji prehrambenog sustava čineći ga zdravijim, održivijim i pouzdanijim.

Zbog velike zainteresiranosti za sudjelovanje u Programu, rok za prijavu produžen je do 1. lipnja 2019. godine. Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice, a za više informacija kontaktirajte nas putem e-pošte na ivana[at]tera[.]hr, broja telefona 031 251 019 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange