Prijavite se na natječaj za implementaciju podatkovnih prostora u proizvodnji

Iskoristite priliku i prijavite se na otvoreni poziv za implementaciju podatkovnih prostora u proizvodnji! Poziv je otvoren do 24. siječnja 2023. godine, a informacije o otvorenom pozivu možete pronaći u sklopu održanog webinara.

Iskoristite priliku i prijavite se na otvoreni poziv za implementaciju podatkovnih prostora u proizvodnji!

Poziv je otvoren do 24. siječnja 2023. godine, a informacije o otvorenom pozivu možete pronaći u sklopu održanog webinara koji se nalazi OVDJE.

Pored informacija o održanom natječaju, cilj webinara bio je podizanje svijesti o nekim od uspostavljenih inicijativa, poput DataSpace 4.0 i Data Spaces Support Centre, koje će doprinijeti razvoju nacrta za podatkovni prostor u proizvodnji.

Više informacija o objavljenom pozivu možete pronaći OVDJE!

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange