PRIJAVITE SE NA NATJECANJE EIT FOOD INNOVATION PRIZES I OSVOJITE DO 25.000 EURA ZA SVOJU INOVATIVNU PODUZETNIČKU IDEJU!

Jeste li start-up tvrtka iz poljoprivredno-prehrambenog sektora i nalazite se u Južnoj ili Istočnoj Europi? Imate li inovativni proizvod ili uslugu koji bi mogli transformirati poljoprivredno-prehrambeni sektor?

Prijavite se na natjecanje Innovation Prizes i osvojite do 25.000 eura!

Misija EIT Food je transformirati prehrambeni sustav Europe čineći ga boljim za ljude i za planetu. Iz tog je razloga pokrenuto natjecanje Innovation Prizes s ciljem pružanja potpore start-up tvrtkama u razvoju novih proizvoda i usluga koji bi pomogli transformirati poljoprivredno-prehrambeni sustav, čineći ga zdravijim, održivijim i pouzdanijim.

Ove je godine na raspolaganju više od 200.000 eura za poduzetnike i start-up tvrtke iz sljedećih država: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Italija (određene regije), Latvija, Litva, Poljska (određene regije), Rumunjska, Srbija, Slovačka, Slovenija, Portugal, Španjolska (određene regije) i Turska.

Nagrade će biti dodijeljene u 17 regionalnih finalnih natjecanja u kojima će tri najbolje start-up tvrtke osvojiti 1.000, 3.000 i 5.000 eura (u svakom finalnom natjecanju). Uz novčane nagrade, start-up tvrtke koje sudjeluju u Natjecanju će ostvariti pristup investitorima, visokokvalitetnim treninzima i edukacijama, mentorima te stručnjacima.

Natjecanje uključuje veliko finale u kojem će se osobe ili timovi, koji osvoje prvu nagradu u svih 17 država, natjecati za tri glavne nagrade u iznosu od 10.000, 15.000 i 25.000 eura.

Rok za prijavu na Natjecanje je 19. travnja 2020. godine. Više informacija i obrazac za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Za sva pitanja možete kontaktirati glavne organizatore Natjecanja na adresu e-pošte yulia.bodnar[at]eitfood[.]eu.

X
Secured By miniOrange