Prijavite se na radionicu „Vještine za razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji“!

Uključeni ste u poljoprivredni sektor i dolazite iz neke od RIS zemalja? Želite unaprijediti svoje vještine za razvoj novih proizvoda? Pozivamo vas da budete jedan od 50 odabranih sudionika u programu EIT Food NPD Skills! #EITFood #NPDSkills #radionica

Uključeni ste u poljoprivredni sektor i dolazite iz neke od RIS zemalja? Želite unaprijediti svoje vještine za razvoj novih proizvoda? Pozivamo vas da budete jedan od 50 odabranih sudionika u programu EIT Food NPD Skills!

Na današnjem tržištu hrane projekti razvoja novih proizvoda ključni su za postizanje uspjeha te za razvoj tvrtki. Stoga je radionica „Vještine za razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji“ jedinstvena prilika za dobivanje najnovijih znanja o trendovima u prehrambenom sektoru, sastanak s profesionalcima iz sektora, upoznavanje sa stvarnim slučajevima iz industrije te postajanje stručnjakom za razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji.

Traži se 50 sudionika različitih iskustava, iz različitih zemalja, koji će prisustvovati online treningu za stjecanje znanja o alatima, tehnikama i metodologijama koje se koriste u procesu razvoja novih proizvoda u prehrambenoj industriji. Nakon pet dana ne samo slušanja, već i stjecanja iskustva praktičnog korištenja alata i tehnika u simultanom okruženju, sudionici će biti spremni pokretati, planirati, izvršavati, nadgledati i kontrolirati projekte koji imaju za cilj razvoj i marketing novih proizvoda i usluga te uvođenje inovacija na tržište prehrambene industrije.

Cilj radionice je pretvoriti vaše ideje u akcije!

Radionica se održava od 13. do 17. rujna 2021. godine. Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu OVDJE, najkasnije do 16. srpnja 2021. godine. Radionica se održava na engleskom jeziku.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-pošte na ivana[at]tera[.]hr, na broj telefona 031 251 019 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange