Prijavite se na STEM radionice Labos virtualne stvarnosti!

U Hrvatskoj udruzi inovatora-poduzetnika (HUIP) tijekom veljače započet će ciklus STEM radionica u Labosu virtualne stvarnosti. Radionice će se održati u sklopu projekta „Razvijamo STEM okruženje – RaSTEMo“, financiranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020. Projekt je dio šireg nastojanja HUIP-a da popularizira STEM područje među djecom, mladima i općom populacijom i potakne njihovu strast za istraživanjem i inovacijama.

Područja radionica uključuju:

  1. Virtualnu stvarnost (VR): Istraživanje i praktična primjena tehnologija virtualne stvarnosti kroz uzbudljivo promatranje svemira.
  2. Robotika: Kreativno korištenje Lego kompleta za upoznavanje robotike i razvoj timske suradnje.
  3. Programiranja: Osnove programiranja i eksperimentiranje s Arduino platformom za stvaranje jednostavnih elektroničkih projekata.

Tko se može prijaviti?

Svaka radionica bit će prilagođena određenim dobnim skupinama i broju prijavljenih. Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje znanosti i tehnologije da nam se prijave.

Planirani početak radionica: Veljača 2024.

Prva radionica očekuje se početkom veljače 2024. godine u prostorijama Hrvatske udruge inovatora-poduzetnika, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Prijave su otvorene do 26. siječnja 2024.

Prijavite se i budite dio ove inspirativne avanture!

Kako se prijaviti?

Prijavite se na radionice putem ove poveznice, na mail: dragana.huip[at]gmail[.]com ili telefon: 031/251-006.

Pozivamo Vas da ovu priliku podijelite s prijateljima, kolegama, studentima i učenicima kako bismo zajedno stvorili poticajno okruženje za razvoj znanja i vještina.

Budite i Vi dio RaSTEMo avanture zajedno sa Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika!

X
Secured By miniOrange