PRILIKA ZA IZLAZAK NA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE: POSLOVNI SUSRETI IT KORUŠKA 2015.

U sklopu sajma IT Koruška 2015., 15.10.2015. godine, u Klagenfurtu (Austrija), održavaju se poslovni susreti. Susreti su namijenjeni tvrtkama iz ICT sektora te nude priliku za umrežavanje s potencijalnim kooperacijskim partnerima, ali i priliku za prezentaciju i prodaju njihovih proizvoda i usluga.

TERA Tehnopolis, kao jedan od suorganizatora sajma, je uz pomoć Europske poduzetničke mreže hrvatskim poduzetnicima omogućila sudjelovanje na poslovnim susretima bez naknade.

Sudionici poslovnih susreta su ICT tvrtke iz Austrije, Hrvatske, Italije, Slovenije, Mađarske, Njemačke i drugih zemalja. Glavne teme susreta su: IT sigurnost, aplikacije, proizvodi i usluge, hardver, edukacija i napredna edukacija, savjetovanje, zaštita podataka i outsourcing. Poslovni susreti predstavljaju odličnu priliku za sastanak s potencijalnim suradnicima, prezentaciju usluga i razgovore o novim idejama i projektima te ostvarivanje međunarodnih kontakata.

Prve prijave već pristižu, a svi ostali koji su zainteresirani za sudjelovanje na poslovnim susretima, mogu se prijaviti putem e-pošte na birgit[at]tera[.]hr, na broj telefona 031/251-009 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange