PRILIKA ZA NOVIM RAZMJENAMA U SKLOPU PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE

Nakon izuzetno uspješne provedbe Programa, razmjene se nastavljaju i u novoj godini. Pozivaju se svi zainteresirani da se uključe u Program i unaprijede svoje poslovanje.

Erasmus za mlade poduzetnike je međunarodni program razmjene koji pruža priliku novim i ambicioznim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju tvrtkama malog i srednjeg poduzetništva u drugim zemljama sudionicama. Od 2015. godine TERA Tehnopolis je kao lokalna kontakt točka uključena u Program.

Nakon izuzetno uspješne provedbe Programa, razmjene se nastavljaju i u novoj godini. Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku, uključe se u Erasmus za mlade poduzetnike i unaprijede svoje poslovanje. Prijaviti se možete kao novi poduzetnik ili poduzetnik domaćin. Ukoliko ste tek pokrenuli svoju tvrtku ili samo imate poslovnu ideju bez potrebnog iskustva za realizaciju, prijavom u Program kao novi poduzetnik ćete steći sva potrebna znanja i iskustvo kako bi po povratku s razmjene mogli uspješno pokrenuti vlastiti posao. U slučaju da već jeste iskusni poduzetnik, prijavom u Program kao poduzetnik domaćin možete preko novog poduzetnika svoje poslovanje osvježiti novim idejama te razviti poslovne kontakte u inozemstvu.

Svi zainteresirani svoju prijavu mogu osigurati kontaktom na broj telefona 031/251-009, putem e-pošte na birgit[at]tera[.]hr ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Projekt financira Europska komisija kroz program Erasmus za mlade poduzetnike.

X
Secured By miniOrange