PRILIKA ZA POKRETANJE POSLOVANJA U KINI

EUPIC (The EU Project Innovation Centre) je nevladina organizacija osnovana kako bi olakšala poslovanje između EU zemalja i Kine. Uloga Organizacije je pružiti pomoć europskim i kineskim tvrtkama koje se žele istaknuti na europskom i kineskom tržištu.

Organizacija je osnovana 2015. godine u gradu Qingdao (Kina), u sklopu Europske poduzetničke mreže koja pokriva područje od 8 pokrajina u sjevernoj Kini. Qingdao je grad poznat po pomorskoj industriji, lučkoj logistici, razvijenoj proizvođačkoj industriji, tehnologiji za uštedu energije, softverskoj i IT industriji, industriji za kućanske aparate te eko kemijskim materijalima.

Svim zainteresiranim europskim start-up-ovima, malim i srednjim poduzetnicima te organizacijama koje žele svoje poslovanje pokrenuti u Kini, EUPIC može pružiti inkubacijski prostor te soft landing usluge. Organizacija pruža pomoć svim tvrtkama u pronalasku potencijalnih kupaca ili partnera u Kini, ali i kineskim tvrtkama u pronalasku investicijskih mogućnosti u drugoj zemlji.

Svi koji žele pokrenuti svoje poslovanje u Kini, a smatraju da bi im EUPIC organizacija u tome uvelike pomogla, mogu se javiti putem e-pošte na ured[at]tera[.]hr, broja telefona 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange