Produžen rok za predaju projektnih prijedloga u okviru programa Dokazivanje inovativnog koncepta

Rok za predaju projektnih prijedloga u okviru programa Dokazivanje inovativnog koncepta produžen je do 31. siječnja 2023. godine.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je 1. izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Dokazivanje inovativnog koncepta“ (Referentni broj: C3.2.R3-I1.01).

Glavne izmjene odnose se na prihvatljivost poreza na dodanu vrijednost te na produljenje roka za podnošenje projektnih prijedloga do 31. siječnja 2023. godine. Ostale izmjene uglavnom su tehničke prirode, predstavljaju pojašnjenja temeljem postavljenih pitanja prijavitelja ili se odnose na usklađivanje sa zakonskim izmjenama.

Temeljem Poziva dodjeljuju se bespovratna sredstva mikro, malim i srednjim poduzećima, te znanstvenim organizacijama, za sufinanciranje pretkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa, kako bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije. Više informacija o Pozivu pronađite ovdje.

TERA Tehnopolis d.o.o., kao prepoznati centar za provedbu Programa dokazivanja inovativnog koncepta, može Vam pružiti podršku i omogućiti što lakši, kraći i jednostavniji put od prijavljivanja do realizacije projekta.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange