Produžen rok za prijavu u Program studentskog poduzetništva

Ovim putem vas obavještavamo kako je rok za prijavu u Program studentskog poduzetništva produžen do 15. travnja 2023. godine!

Podsjećamo, riječ je o Programu za studente 4. i 5. godine, ali i za studente 3. godine ukoliko im je to završna godina na studiju. 

Kako bi se studente u Hrvatskoj poučilo kako iz ideje razviti projekt te na koji način ostvariti uspjeh na tržištu, a pritom im se ponudila i mogućnost obavljanja stručne prakse, pokrenut je Program studentskog poduzetništva u kojem se studenti različitih perspektiva i obrazovnih pozadina međusobno povezuju oko ideja i tema koje ih interesiraju te zajedno razvijaju projekte.

Tijekom tog procesa, sudionici surađuju s poduzetničkim potpornim institucijama koje za njih najprije održavaju edukativne radionice na kojima će razvijati temeljna znanja i vještine koje su potrebne za razvoj poduzetničkih pothvata. Nakon toga, na raspolaganju su im sastanci gdje dobivaju stručnu podršku, potrebne informacije, mogućnost postavljanja pitanja i sl., a sve kako bi kontinuirano mogli komentirati proces provedbe projekta s onima koji su primarno usmjereni na razvoj poduzetništva.

Po završetku razvoja projekata, od strane stručnog žirija, bit će odabrano 10 najboljih timova koji će u velikom finalu predstaviti vlastita rješenja i boriti se za vrijedne novčane nagrade:

  1. mjesto: 3.000 EUR
  2. mjesto: 2.000 EUR
  3. mjesto: 1.000 EUR

Uz to, sudionicima će biti osigurana i stručna praksa uz podršku mentora poduzetnika, a gdje će imati priliku iz prve ruke vidjeti kako teorija izgleda u praksi i okušati se u svakodnevnim zadacima i obvezama jednog poduzetnika.

 

X
Secured By miniOrange