PROGRAM PROVJERE INOVATIVNOG KONCEPTA (PoC): KONZULTACIJE PRIJE PREDAJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

Logo_HAMAG_BICROProgram provjere inovativnog koncepta podupire pred-komercijalne aktivnosti istraživača i poduzetnika na putu razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa, s ciljem pružanja potpore u ranoj fazi razvoja inovacije, kako bi se pomogao i usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije u kasnijoj fazi. Smisao provjere inovativnog koncepta (engl. Proof of concept) je utvrditi tehničke karakteristike i komercijalni potencijal rezultata istraživanja. Program financira poduzetničke ideje s visokim komercijalnim potencijalom i nije zamišljen kao izvor financiranja za znanstvene projekte. Natječaj je otvoren 16. studenoga 2015., a rok za podnošenje pretprijave je 30. studenoga 2015. godine do 16 sati. Detalje o samoj prijavi možete pronaći na sljedećem linku.

TERA Tehnopolis, kao jedan od prepoznatih centara za Program provjere inovativnog koncepta, poziva sve istraživače zaposlene na visokim učilištima, javnim znanstvenim institutima i znanstvenim organizacijama te mikro i male subjekte, koji se planiraju javiti na natječaj, na konzultacije prije same predaje pretprijava. Cilj konzultacija je pregled pretprijava od strane prepoznatog centra te otklanjanje eventualnih grešaka prije same predaje projektnih prijedloga.

Kontaktirati nas možete putem e-maila na ured[at]tera[.]hr, na broj telefona 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku.

X
Secured By miniOrange