Proizvođači kozmetike predstavljaju svoju ponudu pred poduzetnicima svijeta

Slavic B2Beauty je međunarodni sajam za kozmetički sektor te se u okviru njega organiziraju i online poslovni susreti u okviru kojih možete pronaći potencijalne partnere i klijente.

Poslovni susreti održavaju se online, od 13. do 14. lipnja 2023. godine, a registrirati se možete OVDJE.

Događaj je izvrsna prilika za spajanje partnera. Dvodnevni sajam nudi kupcima iz cijelog svijeta priliku da se upoznaju s ponudom proizvođača, pregovaraju o cijenama i riješe logistička pitanja.

Poslovni susreti organiziraju se u okviru projekta Enterprise Europe Network (EEN), mreže koja pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe te im pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta. Usluge EEN Mreže specifično su kreirane za male i srednje poduzetnike (MSP), ali su dostupne i poslovnim institucijama, istraživačkim centrima te sveučilištima u cijeloj Europi. U okviru Mreže organiziraju se i različiti poslovni susreti u sklopu kojih klijenti mogu pronaći buduće poslovne partnere te na taj način unaprijediti svoje poslovanje.

Iskoristite mogućnosti koje vam pruža Enterprise Europe Network i proširite svoje poslovanje na međunarodna tržišta!

Ukoliko trebate potporu u okviru sudjelovanja na poslovnim pregovorima, kontaktirajte TERA Tehnopolis, hrvatskog konzorcijskog partnera u projektu Enterprise Europe Network, na ured@tera.hr , telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

EEN

X
Secured By miniOrange