PROJEKT KET4CLEANPRODUCTION NUDI MOGUĆNOST REALIZACIJE BESPOVRATNIH SREDSTAVA U MAKSIMALNOM IZNOSU OD 50 000 EUR

Pozivaju se mali i srednji poduzetnici na sudjelovanje u projektu KET4CleanProduction (KET4CP) koji nudi mogućnost realizacije bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 50 000 EUR, što čini 70% ukupnih troškova sudjelovanja. Prijava na natječaj vrlo je jednostavna, a evaluacija brza. Nositelj projekta za Hrvatsku je TERA Tehnopolis d.o.o.

Strateški ciljevi projekta KET4CleanProduction, financiranog od strane Europske unije kroz program istraživanja i razvoja Obzor2020, temelje se na pružanju pomoći malim i srednjim poduzetnicima iz proizvodnog sektora u povezivanju s KET tehnološkim centrima (engl: key enabling technologies) u inozemstvu te rješavanju izazova čiste proizvodnje, što rezultira unaprjeđenjem održivosti, inovativnosti i kompetitivnosti. Uporaba naprednih proizvodnih tehnologija i povezanih ključnih razvojnih tehnologija (KET) dovodi do unaprjeđenja proizvodnih procesa malih i srednjih poduzeća te ih čini materijalno i energetski učinkovitijima. KET tehnologije uključuju mikro i nanoelektroniku, nanotehnologiju, industrijsku biotehnologiju, napredne materijale, fotoniku te napredne proizvodne tehnologije.

Svi zainteresirani za realizaciju bespovratnih sredstava iz ovoga projekta trebaju ispuniti upitnik koji je kreiran kako bi se utvrdilo je li tvrtka kvalificirana za realizaciju bespovratnih sredstava te kako bi se dobio uvid u potrebe i zahtjeve tvrtke, što će partnerima pomoći u kreiranju kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za postizanje uspjeha na europskom tržištu i dugoročnu učinkovitost KET inovacijskog sustava.

Upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici, a više informacija o otvorenom pozivu na natječaj, prijavi i samom projektu se nalazi na sljedećoj poveznici

X
Secured By miniOrange