PRONAĐITE POUZDANOG POSLOVNOG PARTNERA IZ EUROPE TE OJAČAJTE VLASTITO POSLOVANJE U UVJETIMA PANDEMIJE

Europska poduzetnička mreža zadnjih mjeseci intenzivno radi na pronalasku rješenja za tvrtke koje se suočavaju s problemima povezanim s korona krizom. Jedno od rješenja je online platforma ITT&MOST/ HERE&NOW za povezivanje tvrtki, klastera, sveučilišta i ostalih institucija diljem Europe. Cilj je pronaći rješenja za ponovno uspostavljanje lanaca opskrbe i pronalazak pouzdanih partnera te na taj način ojačati poslovne odnose i vlastito poslovanje. #istraživači #poduzetnici #EEN #ITT&MOST #HERE&NOW #B2B #online

Poslovno okruženje u uvjetima pandemije je potaknulo uvođenje različitih inicijativa koje pružaju potporu tvrtkama iz različitih sektora koji su najviše pogođeni koronakrizom. Tvrtke se uglavnom suočavaju sa sličnim izazovima vezanim uz radnu snagu, logistiku, financije i sl. te traže rješenja kako bi nastavili sa svojim poslovanjem unatoč novonastaloj krizi.

Europska poduzetnička mreža zadnjih mjeseci intenzivno radi na pronalasku rješenja za tvrtke koje se suočavaju s ovim problemima. Jedno od rješenja je online platforma ITT&MOST/ HERE&NOW za povezivanje tvrtki, klastera, sveučilišta i ostalih institucija diljem Europe. Cilj je pronaći rješenja za ponovno uspostavljanje lanaca opskrbe i pronalazak pouzdanih partnera te na taj način ojačati poslovne odnose i vlastito poslovanje.

Platforma preko koje se održavaju B2B sastanci otvorena je do 31. prosinca 2020. godine te joj možete pristupiti u bilo koje vrijeme do navedenog datuma. Za sudjelovanje na B2B sastancima potrebno se registrirati OVDJE, a upute kako napraviti vlastiti profil unutar platforme nalaze se OVDJE. Više informacija o događaju pročitajte na njegovoj službenoj stranici.

X
Secured By miniOrange