Provjera inovativnog koncepta (PoC9) – Najava natječaja

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) počinje s pripremom Programa PoC9. Okvirni datum objave natječaja je 1. rujna, s rokom do 2. studenoga 2021. godine. Okvirni početak projekta je 1. ožujka 2022. godine, dok je okvirni broj projekata koji bi se financirali 80. #natječaj #PoC9 #provjerainovativnogkoncepta #hamagbicro #financiranje

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) počinje s pripremom Programa PoC9!        

Okvirni datum objave natječaja je 1. rujna, s rokom do 2. studenoga 2021. godine. Okvirni početak projekta je 1. ožujka 2022. godine, dok je okvirni broj projekata koji bi se financirali 80.

Provjera inovativnog koncepta (PoC) potrebna je kako bi se pružili dokazi da su novi proces ili tehnologija ostvarivi i da potencijalno mogu imati komercijalnu primjenu. Za nova poduzeća koja traže ulagače, uspješna će provjera inovativnog koncepta dati potencijalnim ulagačima sigurnost da je prototip ili proces daljnjeg razvoja tehnički izvediv, na taj način pomažući poduzeću u privlačenju klijenata i ulagača. Ova komponenta će omogućiti provođenje sveobuhvatne komercijalne i tehničke verifikacije i validacije rezultata istraživanja s komercijalnim potencijalom, što se radi kako bi se smanjili tehnički i komercijalni rizici, identificirala najprikladnija strategija komercijalizacije i zaštitio izum. Program PoC jedna je od najranijih faza u kojoj se tek potvrđuje ispravnost koncepta tehnološkog rješenja.

Prijave će voditi Prepoznati centri kao što je i TERA Tehnopolis d.o.o. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem e-pošte gnikolasevic[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange