Radionica na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku: Pokreni vlastiti posao u poljoprivredno-prehrambenom sektoru!

Što je sve potrebno za pokretanje poslovanja u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, kao i mogućnosti koje mogu iskoristiti u okviru inicijative EIT Food, doznali su i studenti Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku!

Radionica Pokreni vlastiti posao u poljoprivredno-prehrambenom sektoru održana je na istoimenom fakultetu 23. svibnja 2023. godine, a cilj je bio potaknuti studente na inovativno razmišljanje te pružiti im važne informacije o pokretanju vlastitog posla.

TERA tim prezentirao je sudionicima EIT Food mogućnosti, s naglaskom na uključivanje u radionicu Challenge Labs, zatim važnost intelektualnog vlasništva za start-up tvrtke iz ovog sektora, važnost poslovnog plana i mogućnosti stjecanja dodatnog iskustva i kompetencija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru uz pomoć programa mobilnosti.

Studenti su imali priliku raditi na aplikaciji za pisanje poslovnih planova te su kreirali vlastite poslovne planove uz pomoć TERA mentora. Ovo je odličan početak za pokretanje vlastitog poslovanja!

X
Secured By miniOrange