Radionica: Upravljanje istraživačkim podacima u poljoprivrednim projektima

Sudjelujte u EIT Food online radionici "Upravljanje istraživačkim podacima u poljoprivrednim projektima" i naučite o upravljanju podacima! Radionica će se održati virtualno, 18. lipnja 2021. godine, od 10:00 do 14:30 sati. #EITFood #poljoprivreda #radionica #datamanagement

Sudjelujte u EIT Food online radionici “Upravljanje istraživačkim podacima u poljoprivrednim projektima” i naučite o upravljanju podacima!

Radionica će se održati virtualno, 18. lipnja 2021. godine, od 10:00 do 14:30 sati.

JE LI OVA RADIONICA ZA VAS?

Planirate li provoditi istraživanja ili R&D projekte financirane EU ili nacionalnim sredstvima? Želite li naučiti više o data managamentu u istraživačkim projektima te nacionalnim i EU zahtjevima i pravilima vezano uz ovu temu? Jeste li zainteresirani za poljoprivredu i htjeli biste naučiti najbolje prakse za data managament u ovome polju?

Ako ste odgovorili DA na barem jedno od ovih pitanja, onda je ova radionica za Vas!

Teme koje će biti pokrivene na radionici su:

[list type=”icon-arrow”]
  • Što je data management i kako mi to radimo?Kako EIT Food podržava inovacije i međusektorske suradnje?Data Management – najbolje internacionalne prakse
  • Data Management planovi (DMP) – kako ih dizajnirati i ažurirati.
[/list]

Na radionici ćete naučiti:

[list type=”icon-arrow”]
  • pravila i dužnosti vezane uz upravljanje podacimakoji su praktični Data Management primjeri u poljoprivrednom sektoruključne elemente za Data Management Plan
  • standarde dijeljenja podataka
  • kako čuvati podatke.
[/list]

Više o radionici možete doznati na sljedećoj poveznici, a registrirati se možete OVDJE najkasnije do 15. lipnja 2021. godine.

Broj sudionika je ograničen, a certifikat za pohođenje radionice može se dobiti na upit. Radionica će se održati na engleskom jeziku.

Zahvaljujući sufinanciranju od strane programa EIT Food, cijena radionice po sudioniku je EUR 119 + PDV.

Za više informacija kontaktirati: justyna.kulawik[at]eitfood[.]eu.

EIT Food je vodeća europska inicijativa vezana uz hranu koja za cilj ima učiniti hranidbeni sustav održivijim zdravijim i povjerljivijim. Više o EIT Food programu možete naći na sljedećoj poveznici te na društvenim mrežama: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube ili Instagram.

X
Secured By miniOrange