RADNI SASTANAK PROREKTORA MARKULAKA S ISTRAŽIVAČIMA OSJEČKOG SVEUČILIŠTA

23.8.2016. godine prorektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, prof.dr.sc. Damir Markulak, je održao sastanak u TERA Tehnopolis sa zaineteresiranim istraživačima Sveučilišta za prijavu na natječaj za Podršku razvoju Centara kompetencija.

Logo_UNIOSTemeljem objavljenog natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za Podršku razvoju Centara kompetencija, prorektor Sveučilišta prof.dr.sc. Damir Markulak organizirao sastanak sa zainteresiranim istraživačima 23.8.2016. godine u TERA Tehnopolis.

cekom_newsRadi se o natječaju kojeg je objavilo Ministarstvo gospodarstva u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU. Namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, malim i srednjim poduzećima, udrugama, zadrugama, institutima, fakultetima, razvojnim agencijama i ustanovama. Natječajem se dodjeljuju bespovratna sredstva za Podršku razvoju Centara kompetencija koji su zamišljeni kao individualni (umreženi) subjekti vođeni potrebama industrije, a osmišljeni u svrhu pružanja podrške podizanju kapaciteta poslovnog sektora.

Na radnom sastanku se raspravljalo o uvjetima prijavitelja, a razmotrene su i opcije koje pridonose kvaliteti prijava. Razmijenjena su i iskustva onih koji su već ranije sudjelovali u sličnim projektima. Cilj sastanka je bio učinkovito razmatranje prijedloga i ideja svih prisutnih u cilju odluke o formiranju timova te pripreme učinkovitog sudjelovanja na natječaju.

X
Secured By miniOrange