Razgovarajte o poljoprivredi s europskim povjerenikom Philom Hoganom

Imate pitanja o prosperitetu ruralnih zajednica i otvaranja radnih mjesta u ruralnim područjima? Zanima Vas iskorištavanje najnovijih inovacija radi stvaranja održive poljoprivrede? Ili možda kako trgovinski sporazumi pridonose povećanju izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda?

Dođite i izravno pitajte europskog povjerenika za poljoprivredu i ruralni razvoj Phila Hogana, ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i europarlamentarku Marijanu Petir. Dijalog s građanima se održava 24. ožujka 2017., u Zagrebu (Galerija Lauba), u vremenu od 11:15 do 12:45 sati. Prije početka Dijaloga s građanima planirano je održavanje svečanosti dodjele nagrade za najboljeg mladog poljoprivrednika u RH s početkom u 10:00 sati te panel rasprava. Dijalozi s građanima u obliku javnih rasprava se održavaju diljem Europske unije i omogućavaju neposrednu razmjenu mišljenja građana s povjerenicima Europske komisije.

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira besplatan autobusni prijevoz iz Osijeka na događanje u Zagrebu i natrag. Informacijski centar Europe Direct Osijek, koji djeluje pri Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje, sudjeluje u organizaciji prijevoza iz Osijeka. Svi TERA klijenti koji su zainteresirani za sudjelovanje, neka nam se jave što prije zbog ograničenog broja mjesta.

 

X
Secured By miniOrange