Razvijte svoju karijeru uz besplatni online trening „Ladies in AI“

U današnjem sve dinamičnijem svijetu, umjetna inteligencija (AI) postaje sveprisutna i mijenja način na koji živimo, radimo i komuniciramo. Svakodnevno svjedočimo brzom razvoju tehnologije, gdje se AI sve više utemeljuje kao neizostavan dio suvremenog društva.

Umjetna inteligencija nije više samo znanstvena fantastika ili futuristička vizija – ona je sada stvarnost koja oblikuje našu svakodnevicu. U svjetlu ovih promjena, važno je da ostanemo informirani i educirani o AI i njenim trendovima. Držanje koraka s napretkom u području umjetne inteligencije postaje ključno za pojedince i organizacije koje žele ostati konkurentne i relevantne. Razumijevanje kako AI funkcionira, koje su njene prednosti i izazovi te kako ju ispravno primijeniti, postaje nužnost.

Kao odgovor na promjene koje se događaju i kako bi hrvatske poduzetnice i žene u poslovnom svijetu bile konkurentne, Invento Capital Partners je, u suradnji s norveškim ekspertima iz INNO-SCI School of Programming, razvio novi projekt naziva AI – Women Go Green. Projekt je usmjeren na podršku ženama poduzetnicama te na povećanje njihovih kapaciteta za razvoj poslovanja kroz treninge za stjecanje kompetencija u primjeni umjetne inteligencije.

Centralni dio provedbe projekta jesu besplatni online treninzi „Ladies in AI“  osmišljeni kako bi pružili priliku svim ženama koje su zainteresirane za učenje o mogućnostima koje pruža umjetna inteligencija (AI) i uslugama koje omogućuju stvaranje inovativnih rješenja.

Bez obzira jesu li potencijalne polaznice već imale iskustva s AI tehnologijama ili ne, treninzi pružaju temeljna znanja potrebna za razumijevanje AI rješenja.

Tijekom ovih treninga, osim što će žene u poslovnom svijetu stjecati osnovna znanja o AI, razvit će i dublje razumijevanje uobičajenih zadataka koji se obavljaju pomoću umjetne inteligencije te sposobnost prepoznavanja usluga koje podržavaju te zadatke.

Treninzi su koncipirani kao spoj nastave s instruktorom i online materijala na LMS platformi. Praktični zadaci uključeni u treninge temelje se na modulima za učenje, a polaznice će biti poticane na korištenje sadržaja kao referentnog materijala kako bi bolje razumjele gradivo i produbile svoje znanje.

 

Nakon uspješnog završetka treninga, svaka polaznica će moći pristupiti ispitu za stjecanje vrijednih certifikata:

  • Career Essentials in Generative AI by Microsoft and LinkedIn i
  • AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals

Treninzi počinju 14. studenoga 2023. godine, a završavaju 20. prosinca 2023. godine. Treninzi će se održavati dva puta tjedno, od 17:30 do 20:30 sati na engleskom jeziku. Mjesta su ograničena, stoga vas pozivamo da se prijavite što prije. Rok za prijave istječe 10. studenoga 2023. godine

 

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Za više informacija o projektu, kontaktirajte Natali Bernatović putem adrese e-pošte natali.bernatovic[at]optimizacija[.]hr ili putem broja telefona 091 9080 256.

 

Projekt je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014 – 2021, u okviru Programa Business Development and Innovation Croatia.

Supported by the Norway Grants 2014-2021, in the frame of the Business Development and Innovation Croatia.

X
Secured By miniOrange