Registrirajte se na KET4CleanProduction završnu konferenciju!

Završna konferencija u okviru projekta KET4CleanProduction jedinstvena je prilika za naučiti više o projektnim rezultatima, uspješnim pričama i uslugama platforme. Poslušajte uspješne priče poduzetnika koji će govoriti o svom iskustvu u KET4CleanProduction projektu i uslugama koje su koristili. Povežite se s europskim tvrtkama i tehnološkim centrima i iskoristite ovaj događaj za umrežavanje. #KET4CP #KET #usluge #MSP #potporneinstitucije #istraživači #tehnološkevještine #centarizvrsnosti #platforma

Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta KET4CleanProduction i službeno pokretanje platforme!Logo projekta KET4CP

Upoznajte se s KET4CleanProduction platformom i uslugama za vaše poduzeće bilo da ste mali ili srednji poduzetnik, tehnološki centar ili EEN partner.

REGISTRIRAJTE SE SADA!

Ključne razvojne tehnologije (KET) važne su za jačanje inovacijskih kapaciteta i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća. One obuhvaćaju tehnologije poput: nanotehnologije, fotonike, naprednih materijala, industrijske biotehnologije, mikro i nanoelektronike i napredne proizvodnje.

KET4CleanProduction pomaže tvrtkama da se povežu s KET tehnološkim partnerima širom Europe. Na taj način, tvrtke postaju konkurentnije dobivanjem tehnološke podrške koja im je potrebna, dok tehnološki centri mogu ostvariti prihod od svog znanja (bilo financijski ili vezan uz istraživanje).

Projekt koji službeno završava 31.7.2021. godine do sada je privukao brojne tehnološke centre i EEN partnere koje možete pretraživati na karti, kao i mala i srednja poduzeća, koja su kroz osam otvorenih poziva za financiranje pilot projekata ostvarila 40 uspješnih projekata i čije uspješne priče možete pogledati ovdje.

Završna konferencija jedinstvena je prilika za naučiti više o projektnim rezultatima, uspješnim pričama i uslugama platforme. Poslušajte uspješne priče poduzetnika koji će govoriti o njihovom iskustvu u KET4CleanProduction projektu i uslugama koje su koristili. Povežite se s europskim tvrtkama i tehnološkim centrima i iskoristite ovaj događaj za umrežavanje.

KET4CleanProduction – završna konferencija neophodna je platforma za raspravu o mogućnostima transfera tehnologije uz pomoć ključnih razvojnih tehnologija.

 

Upoznajte se s programom Završnog događaja KET4CleanProduction projekta

Ovaj događaj je dio KET4CleanProduction projektnih aktivnosti, a organiziran je u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom.

KET4CleanProduction događaj ponosni je partner EU Green Week 2021.

X
Secured By miniOrange