Rezervirajte mjesto na događaju “X-BORDER & X-KIC online Awareness Day – How to Facilitate Innovative Start-ups in Agri-business?”

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, u sinergiji s European IP Helpdesk i projektom TERA SAPO II organizira događaj "X-BORDER & X-KIC online Awareness Day - How to Facilitate Innovative Start-ups in Agri-business?". Glavni je cilj ovog događaja podizanje svijesti relevantnih nacionalnih dionika o aktivnostima EIT zajednice te o s njima povezanim mogućnostima suradnje. Govornici su svjetski stručnjaci iz brojnih područja, a tijekom događaja raspravljat će se o raznim temama. #eitfood #awarenessday #budiuzor #inova #europeaniphelpdesk #digitalizacija #poljoprivreda #prehrambenaindustrija

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, u sinergiji s European IP Helpdesk i projektom TERA – Savjetnik za poduzetnike II organizira događaj “X-BORDER & X-KIC online Awareness Day – How to Facilitate Innovative Start-ups in Agri-business?“. Događaj će se održati u okviru međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® 2021. dana 14. listopada 2021. godine od 10:00 sati putem internetske platforme Zoom. Suorganizatori događaja su Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft, EIT Food HUB Mađarska i Startit, EIT Food HUB Srbija.

Prijave na događaj se bliže kraju, a tvrtka TERA Tehnopolis d.o.o. još jednom poziva zainteresirane da rezerviraju svoje mjesto na ovom prestižnom događaju kojem će prisustvovati stručnjaci iz brojnih tvrtki i institucija kao što su: Agrivi d.o.o., Austrijska razvojna agencija, Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), predstavnici Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT i EIT Food) te brojni drugi. Glavni je cilj događaja podizanje svijesti relevantnih dionika o akitvnostima EIT zajednice te o s njima povezanim mogućnostima suradnje. Neke od glavnih tema događaja su uloga zaštite intelektualnog vlasništva u razvoju inovacija i poslovanja, digitalizacija poljoprivrede i prehrambene industrije, kako sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (engl. VET) doprinosi razvoju poduzetništva, raznolikost u prehrambenoj industriji, uloga i aktivnosti digitalno-inovacijskog centra TERA, uloga lokalnih poduzetničko-potpornih organizacija u stvaranju okruženja za razvoj poduzetništva itd. Program događaja pronađite ovdje.

Ciljna skupina obuhvaća širok spektar sudionika, od studenata do poduzetnika koji posluju u odgovarajućim sektorima.

Događaj će biti organiziran na engleskom jeziku, a za više informacija kontaktirajte nas na adresu e-pošte ivana@tera.hr ili se prijavite putem prijavnog obrasca.

X
Secured By miniOrange