Riješite svoj tehnički problem na brz i učinkovit način uz pomoć vrhunskih europskih tehnoloških centara!

Jeste li se ikada našli u situaciji za potrebom rješavanja složenih tehničkih pitanja u što kraćem vremenu? Uspostavljena je Europska mreža tehnoloških centara koja nudi širok spektar prilagođenih usluga za male i srednje poduzetnike! Usluge Mreže iskoristila je i tvrtka Bor-plastika d.o.o. iz Kneževih Vinograda te uspješno provela projekt u suradnji s renomiranim tehnološkim centrima. #KET4CP #EuropskaMreža #tehnološkicentri #MSP #suradnja #KET

Jeste li se ikada našli u situaciji za potrebom rješavanja složenih tehničkih pitanja u što kraćem vremenu? Uspostavljena je Europska mreža tehnoloških centara koja nudi širok spektar prilagođenih usluga za male i srednje poduzetnike!

Način na koji Mreža funkcionira je vrlo jednostavan: vrhunski tehnološki centri iz cijele Europe imaju uvid u Vaše zahtjeve i vrlo brzo odgovaraju kako bi Vam tehnički problem riješili u što kraćem vremenu.

Nekoliko tvrtki je već iskoristilo stručnost tehnoloških centara koji su ponudili svoje usluge ključnih razvojnih tehnologija malim i srednjim poduzetnicima. S ponosom ističemo kako je i tvrtka iz Hrvatske iskoristila navedenu uslugu i, zahvaljujući tome, uspješno provela projekt u suradnji s razvojno-istraživačkim organizacijama International Iberian Nanotechnology Laboratory iz Portugala i Institutom Jožef Stefan iz Slovenije.

Riječ je o tvrtki Bor-plastika d.o.o. iz Kneževih Vinograda koja se bavi proizvodnjom uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Glavni cilj projekta bio je primjena tehnologije biofilm reaktora s pokretnom podlogom (MBBR tehnologija) čijim su uvođenjem unaprijedili postojeću tehnologiju za izradu postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, smanjili uporabu sirovina i potrošnju energije, i to uz istovremeno održavanje ili unaprjeđenje performansi njihovih uređaja.

Temeljem navedene priče o uspjehu, snimili smo video koji najbolje opisuje ostvarenu uspješnu suradnju. Video možete pogledati na TERA YouTube kanalu. Ostale priče o uspjehu možete pogledati na službenoj stranici KET4CP projekta, u sklopu kojega je ujedno i pokrenuta Europska mreža te su ostvarene uspješne suradnje.

Postavite i Vi svoj problem na Mrežu i riješite ga bez dodatnog ulaganja u strojeve i opremu. KET4CP partneri su uvijek dostupni i rado će razgovarati o Vašim trenutnim i nadolazećim projektima te prilagoditi svoje mogućnosti Vašim potrebama. Europskoj mreži možete pristupiti OVDJE.

Za ostale informacije kontaktirajte TERA Tehnopolis, hrvatskog konzorcijskog partnera u projektu KET4CleanProduction.

X
Secured By miniOrange