Sajam Taste of Tavola 2021

U belgijskom gradu Kortrijku održava se od 26. do 29. rujna 2021. godine sajam Taste of Tavola 2021, spin-off izdanje međunarodnog sajma delikatesne hrane i pića Tavola. Događaj se fokusira uglavnom na belgijske kupce iz maloprodaje, veleprodaje, specijaliziranih trgovina i uslužnih djelatnosti koji tradicionalno posjećuju sajam Tavola. #tasteoftavola #tavola #sajam #delikatese #hrana #piće

U belgijskom gradu Kortrijku održava se od 26. do 29. rujna 2021. godine sajam Taste of Tavola 2021, spin-off izdanje međunarodnog sajma delikatesne hrane i pića Tavola koji će se održati u ožujku 2022. godine po 20. put.

Sajam Tavola okuplja različite proizvođače delikatesne hrane i pića iz različitih kategorija prehrambenog sektora. Neke od njih su: proizvodi od krumpira, voća i povrća, gotova jela i ugostiteljski proizvodi, delikatesni proizvodi i specijaliteti, smrznuti prehrambeni proizvodi, pića (alkoholna i bezalkoholna), kava i čajevi, sušena hrana, začinsko bilje, ulja, umaci i preljevi, vegetarijanski i veganski proizvodi, riblji proizvodi i jela od školjaka, suhomesnati proizvodi te proizvodi od divljači i peradi, slastičarski proizvodi i kolači, kruh i krušni proizvodi, mliječni proizvodi itd. Navedene kategorije uključuju i sljedeće potkategorije: hrana bez alergena i glutena, organska i ekološka hrana, proizvodi s halal i košer certifikatom, nova hrana, etnička hrana te regionalni i lokalni proizvodi.

;

Događaj Taste of Tavola 2021 fokusira se uglavnom na belgijske kupce iz maloprodaje, veleprodaje, specijaliziranih trgovina i uslužnih djelatnosti koji tradicionalno posjećuju sajam Tavola. Događaj će se održati u jednoj od najvećih višenamjenskih zatvorenih arena i kongresnih centara u Beneluxu Kortrijk Xpo, a izlagačima će na raspolaganju biti štandovi od 6m² (cijena 1995 €), 16m² (cijena 3735 €) i 32m² (6750 €) na kojima će imati priliku prezentirati svoje vrhunske prehrambene proizvode.

Na događaju možete sudjelovati kao posjetitelj ili izlagač. Za sudjelovanje u ulozi posjetitelja potrebno je ispuniti prijavni obrazac kojeg možete pronaći na ovoj poveznici, a zainteresirani izlagači mogu se prijaviti OVDJE.

X
Secured By miniOrange