Saznajte više o najnovijim svjetskim tehnološkim trendovima na događaju KosICT 2021

TERA Tehnopolis suorganizator je B2B poslovnih susreta koji se održavaju u okviru tehnološkog festivala KosICT 2021. Glavni je cilj događaja premostiti jaz između domaćeg i međunarodnog tržišta informacijskih i komunikacijskih tehnologija (IKT-a) informiranjem  sudionika o najnovijim svjetskim tehnološkim trendovima. #kosict2021 #ICT #b2b

TERA Tehnopolis suorganizator je B2B poslovnih susreta koji se održavaju u okviru tehnološkog festivala KosICT 2021. Glavni su organizatori događaja Europska poduzetnička mreža i organizacija STIKK – Kosovo ICT Association.

Tehnološki festival KosICT održava se od 2011. godine, a glavni mu je cilj premostiti jaz između domaćeg i međunarodnog tržišta informacijskih i komunikacijskih tehnologija (IKT-a) informiranjem  sudionika o najnovijim svjetskim tehnološkim trendovima. Uz konferenciju, koja će se održati istovremeno na dvije pozornice, festival uključuje sadržaje poput sajma inovacija, kutka za postojeće i buduće programere, eSports turnira i još mnogo toga.

Ovogodišnje, deseto, izdanje festivala održava se 22. i 23. listopada 2021. godine u Prizrenu na Kosovu. Budući da je ove godine događaj organiziran u hibridnom formatu, sudionici koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati, moći će pratiti predavanja IKT stručnjaka iz cijelog svijeta putem video prijenosa uživo. Sudjelovanje u poslovnim susretima također je moguće fizički ili u virtualnom okruženju.

Više informacija o festivalu i program događaja pronađite na ovoj poveznici.

Registracija za sudjelovanje u poslovnim susretima moguća je do 23. listopada 2021., a prijaviti se možete ovdje.

X
Secured By miniOrange