Jedinstvena prilika za hrvatska poduzeća koja se žele predstaviti pred američkim investitorima na SelectUSA Tech Pitching Eventu

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD-a Zagreb pozivaju brzorastuća tehnološka poduzeća koja planiraju izlazak i širenje na američko tržište da se prijave na nacionalnu selekciju SelectUSA Tech Pitching event – Croatia

Nacionalna selekcija omogućava jednom hrvatskom poduzeću sudjelovanje na SelectUSA Tech Pitching eventu koji je organiziran u sklopu SelectUSA Investment Summit-a – događaja koji privlači više od 1.200 poslovnih investitora s približno 80 međunarodnih tržišta i koji će se u lipnju 2021. godine održati online. U 2019. godini na Summitu je najavljeno gotovo 100 milijuna dolara novih investicijskih projekata.
Na natjecanje se mogu prijaviti brzorastuća tehnološka poduzeća koja razvijaju novu tehnologiju, proizvod ili uslugu, ili koriste postojeću tehnologiju na inovativne načine. Poduzeće mora biti spremno za izlazak i širenje na američko tržište.
Posebna pozornost posvetit će se projektima vezanim uz zrakoplovnu industriju, kibernetičku sigurnost, e-trgovinu, fintech i medicinsku tehnologiju, ali dobrodošle su i druge industrije.
Prijavljeni projekti će biti evaluirani od strane stručnog žirija kojeg čine predstavnici Veleposlanstva SAD-a Zagreb, investicijskih fondova, poslovnih anđela te hrvatskog tehnološkog sektora.

Prijave su otvorene od 1. do 16. travnja 2021. godine putem poveznice.
Finalno natjecanje će se održati 26.04.2021. godine.
U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste nas kontaktirati na e-mail: jbmarcelja[at]uniri[.]hr, tel. 051/265-962.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Našim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želimo hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaramo i provodimo projekte financirane od Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.

X
Secured By miniOrange