Sjedi, saznaj, povuci sredstva!

U petak 29.10.2021. godine TERA Tehnopolis d.o.o. u suradnji s Osječko-baranjskom i Dubrovačko-neretvanskom županijom te gradom Osijek organizira okrugli stol pod nazivom „Mogućnosti povlačenja bespovratnih sredstava kroz EU financiranje u cilju jačanja konkurentnosti ulaganjem u digitalnu i zelenu tranziciju“. Događaj je namijenjen svim malim i srednjim poduzetnicima, start-up tvrtkama i poduzetnicima početnicima. #okruglistol #eufinanciranje #bespovratnasredstva #MSP #startup #digitalizacija

U petak 29.10.2021. godine TERA Tehnopolis d.o.o. u suradnji s Osječko-baranjskom i Dubrovačko-neretvanskom županijom te gradom Osijek organizira okrugli stol pod nazivom „Mogućnosti povlačenja bespovratnih sredstava kroz EU financiranje u cilju jačanja konkurentnosti ulaganjem u digitalnu i zelenu tranziciju“.

Događaj je namijenjen svim malim i srednjim poduzetnicima, start-up tvrtkama i poduzetnicima početnicima.

Cilj događaja je predstaviti sudionicima potporu koju mogu primiti od TERA DIH-a (digitalni inovacijski hub) kako bi ojačali konkurentnost poduzeća kroz ulaganja u digitalnu i zelenu tranziciju.

Konzorcij DIH TERA sastoji se od 15 partnerskih organizacija sa sjedištem u istočnoj Hrvatskoj, među kojima su sastavnice obaju sveučilišta istočne Hrvatske te razvojne agencije iz svih pet županija te regije, kao i poduzetničke potporne institucije i istaknuti hrvatski MSP-ovi s bogatim znanjem i iskustvom u području IT sektora i procesa digitalizacije. Konzorcij DIH TERA nudi mogućnost podržati digitalne transformacije poljoprivrede i prehrambene industrije u istočnoj Hrvatskoj.

Budući da je broj prijava ograničen, pozivamo Vas da se što prije prijavite putem sljedeće poveznice. Prijave su otvorene do 28. listopada 2021. godine do 12:00 sati.

Program

  • 10:00-10:15 TicbioMed, Myriam Martín, predstavljanje projekta dRural
  • 10:15-10:30 Grad Metković, Lara Šiljeg, predstavljanje virtualne tržnice
  • 10:30-10:45 Dom zdravlja Metković, Mihovil Štimac, predstavljanje virtualne čekaonice
  • 10:45-11:00 Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, Karolina Czerny, Vladimir Mozetić
  • 11:00-11:15 TERA Tehnopolis, Ana Šarić, Mikro-bespovratna sredstva EU za digitalizaciju
  • 11:15–11:45 Q&A

Događaj je organiziran u sklopu projekta TERA – Savjetnik za poduzetnike II kojeg sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupnu vrijednost projekta TERA – SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

Sve zainteresirane poduzetnike i one koji će to tek postati potičemo da nam se obrate s punim povjerenjem na broj telefona 031/251-000, e-poštom na ured[at]tera[.].hr ili osobno u prostorijama TERA Tehnopolis d.o.o., Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange