Sklopite suradnju s tvrtkama aktivnim u području poljoprivrede na događaju AgroСomplex 2021

Događaj AgroComplex 2021 namijenjen je proizvođačima, distributerima, trgovcima, proizvođačima strojeva i sjemena, ekološkim poljoprivrednicima, istraživačkim organizacijama te vladinim institucijama, a sudionici će imati priliku upoznati nove partnere i dobavljače, otkriti nove proizvode i usluge te prikupiti informacije o najnovijim trendovima u poljoprivredi. #agrocomplex2021 #b2b #poljoprivreda #agrifood

Kyiv International Contract Fair Ltd. u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom Ukrajine organizira virtualne međunarodne poslovne susrete pod nazivom Brokerage event AgroСomplex 2021.

Agrocomplex je međunarodna izložba učinkovitih rješenja u poljoprivrednom poslovanju koja predstavlja niz naprednih tehnologija za rast konkurentnosti proizvodnje u skladu s globalnim izazovima i promjenama. Događaj će se održati od 27. do 29. listopada 2021. godine, a sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu registraciju.

Događaj je namijenjen proizvođačima, distributerima, trgovcima, proizvođačima strojeva i sjemena, ekološkim poljoprivrednicima, istraživačkim organizacijama te vladinim institucijama, a sudionici će imati priliku upoznati nove partnere i dobavljače, otkriti nove proizvode i usluge te prikupiti informacije o najnovijim trendovima u poljoprivredi.

Poslovni susreti bit će usmjereni na teme kao što su precizna poljoprivreda i digitalna rješenja, strojevi i oprema, oprema za preradu poljoprivrednih proizvoda, selektivni uzgoj i sjemenje, gnojiva i proizvodi za zaštitu bilja, bioenergija, pčelarstvo i mnoge druge.

Detaljnije informacije o prijavi i poslovnim susretima pronađite OVDJE. Registracija je moguća do 29. listopada 2021. godine, a prijaviti se možete putem ove poveznice.

X
Secured By miniOrange