Službeno započela druga faza projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija – BOND 2 i osnovana udruga Mreža poduzetničkih potpornih institucija – Mreža BOND

Druga faza projekta započela je svečanim okupljanjem predstavnika poduzetničkih potpornih institucija (PPI), članova Mreže BOND, u Opatiji 9. lipnja 2021. godine. U okviru konferencije održana je Osnivačka skupština udruge Mreža poduzetničkih potpornih institucija – Mreža BOND i jednoglasno je usvojen Statut Udruge koja okuplja poduzetničke potporne institucije iz različitih dijelova Republike Hrvatske. #bond2 #mrežabond #hamag-bicro #zicer #stepri #stechakcelerator

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizirala je trodnevnu konferenciju u Opatiji povodom otvorenja druge faze projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija – BOND 2, okupivši predstavnike poduzetničkih potpornih institucija (PPI), članove Mreže BOND. U okviru konferencije održana je Osnivačka skupština udruge Mreža poduzetničkih potpornih institucija – Mreža BOND i jednoglasno je usvojen Statut Udruge koja okuplja poduzetničke potporne institucije iz različitih dijelova Republike Hrvatske.

TERA Tehnopolis jedan je od ponosnih osnivača Udruge, zajedno s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), ZICER – Zagrebačkim inovacijskim centrom, Step Ri – Edukacijskim centrom znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i Poduzetničkim akceleratorom Split d.o.o. (STech akcelerator).

Projekt BOND započeo je kao i sve zamisli, od jedne ideje i vizije, a ta je bila okupiti sve poduzetničke potporne institucije u jedinstvenu mrežu. Osim uspostavljenih standardiziranih usluga tijekom prve faze projekta, najveći postignuti uspjeh ste upravo vi – vaša razmjena iskustava i međusobna suradnja najveća su vrijednost projekta BOND. Naš zajednički cilj je približiti se što više poduzetnicima, olakšati im njihove potrebe u svim fazama poslovanja i učiniti im naše usluge što dostupnijima. Stoga je HAMAG-BICRO otvorio ispostave u Čakovcu i Antunovcu, a nedavno i u Dubrovniku. Uskoro slijedi otvorenje ispostava u Zadru i Istri, a plan nam je otvoriti ispostave Agencije u svakoj županiji. Zajedničkim naporima ćemo postići najbolje rezultate i stoga se veselimo zajedničkom radu na jačanju poduzetničkih kapaciteta, a time ujedno i gospodarstva u svim regijama naše zemlje.“, istaknuo je Ante-Janko Bobetko, član HAMAG-BICRO Uprave.

Osnivanjem Udruge jača se utjecaj poduzetničkih potpornih institucija okupljenih u Mreži BOND, osnažuje se mogućnost njihova utjecaja na izmjene pojedinih zakonskih akata u interesu poduzetnika te se istovremeno olakšava postupak njihove prijave kao pravnih osoba na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava financiranih iz raspoloživih izvora.

Za pristupanje u Udrugu potrebno je ispuniti pristupnicu za učlanjenje u udrugu Mreža BOND.

Članarina za članstvo u udruzi Mreža BOND se ne naplaćuje.

X
Secured By miniOrange