SPINTeams objavio drugu radionicu za buduće poduzetnike!

Saznajte više o prvim koracima u razvoju poslovnih ideja i samog poslovnog plana te kako razviti partnerstva kroz drugi modul pod nazivom "Razvijanje poslovne ideje, kako izraditi poslovni plan. Partneri i partnerstvo" razvijen u okviru projekta SPINTeams. #SPINTeams #erasmus+ #edukacija #webinar #radionice #poduzetništvo #spinoff #startup

SPINTeams vam predstavlja drugi modul pod nazivom ””Razvijanje poslovne ideje, kako izraditi poslovni plan. Partneri i partnerstvo”, razvijen od strane latvijskog partnera na projektu, Sveučilišta Turiba.

Nakon uvoda u poduzetništvo i poduzetničke vještine prve korake u razvoju poslovnih ideja pa potom i samog poslovnog plana, te kako razviti partnerstva kroz interaktivni webinar predstavit će Ieva Bruksle, prodekanica Fakulteta za poslovnu administraciju Sveučilišta Turiba, i Jānis Lielpēteris iz Latvijske gospodarske i industrijske komore.

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na poveznici.

Osam besplatnih radionica izlazi online jednom mjesečno u razdoblju od studenoga 2021. do lipnja 2022. godine, a cilj im je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Svi koji su se već registrirali za sudjelovanje, osim samih edukativnih radionica dobili su i pristup Rebelbase platformi putem koje već imaju mogućnost umrežavanja, suradnje s mentorima i investitorima, ali i korištenja različitih alata za izradu poslovnog modela.

Sve novosti vezane uz projekt pratite na službenim stranicama projekta https://www.spinteams.eu/.

A pronaći nas možete i na društvenim mrežama https://www.facebook.com/SPINTeams/.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

X
Secured By miniOrange