SPINTeams – (P)OSTANI PODUZETNIK! Sveučilišta kao glavni izvor inovacija i rješenja društvenih izazova

U sklopu projekta SPINTeams održavaju se online radionice s ciljem unapređenja znanja o poduzetništvu i poslovanju. #SPINTeams #edukacija #poduzetništvo #spinoff #startup

Projekt SPINTeams, financiran iz programa Erasmus +, u fokus stavlja sveučilišta te start-up i spin-off tvrtke osnovane u sklopu istih, kao glavne izvore inovativnih rješenja i ideja koja imaju potencijal komercijalizacije. Iz tog se razloga projektom nastoji poticati poduzetnička klima unutar sveučilišta i to putem besplatnih radionica koje će se održavati online u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. godine.

Cilj radionica je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu. Kroz period održavanja radionica, prolaziti će se teme razvijanja poslovne ideje i poslovnog plana, inovacija u marketingu, intelektualnog vlasništva, financiranja pothvata i brojne druge.

Osim samih edukativnih radionica koje će održavati stručnjaci iz svakog pojedinog područja, svi prijavljeni dobiti će i pristup Rebelbase platformi putem koje će imati mogućnost umrežavanja, suradnje s mentorima i investitorima, ali i korištenja različitih alata za izradu poslovnog modela.

Pozivamo sve koji imaju viziju u budućnosti pokrenuti vlastito poslovanje ili samo žele unaprijediti svoje znanje, da iskoriste ovu priliku i prijave se na poveznici: https://forms.office.com/r/k1dfwVhRJH

Registracija uključuje sudjelovanje na 8 modula, kao i pristup platformi za međunarodnu suradnju Rebelbase.

Priliku su već prepoznali studenti, doktorandi i znanstvenici iz Latvije, Španjolske, Italije i Austrije, a sada je vrijeme na Vama.  Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

Sve novosti vezane uz projekt možete pratiti na službenim stranicama projekta https://www.spinteams.eu/.

X
Secured By miniOrange