SPINTeams – Program edukacija za buduće poduzetnike

Program besplatnih edukacija namijenjen je svim studentima završnih godina studija, doktorandima i znanstvenicima koji žele u budućnosti pokrenuti spin-off ili start-up organizacije, a potrebna im je stručna pomoć za pitanja iz područja poduzetništva, menadžmenta, marketinga, prava i sl. Program će se održavati online u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. #SPINTeams #edukacija #poduzetništvo #spinoff #startup

Zadovoljstvo nam je najaviti program besplatnih edukacija za sve koji žele u budućnosti pokrenuti vlastito poslovanje ili samo unaprijediti svoje znanje o poduzetništvu i poslovanju koji će se održavati online u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022.

Program je namijenjen svim studentima završnih godina studija, doktorandima i znanstvenicima koji žele u budućnosti pokrenuti spin-off ili start-up organizacije, a potrebna im je stručna pomoć za pitanja iz područja poduzetništva, menadžmenta, marketinga, prava i sl.

Trening će se sastojati od 8 modula u kojima će se obrađivati sva važna područja potrebna za pokretanje vlastitog poduzetničkog pothvata. Osim toga, sudionici će dobiti pristup platformi za međunarodnu suradnju koja omogućava da se u svim koracima, od zamisli i izrade prototipa do robne marke i financija, suradnja odvija između svih dionika pothvata, od mentora i savjetnika do partnera i investitora.

Svi zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se mogu na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/r/k1dfwVhRJH

Registracija uključuje potvrdu sudjelovanja na 8 modula, kao i pristup platformi za međunarodnu suradnju Rebelbase.

SPINTeams, projekt u sklopu programa Erasmus +, ima za cilj unaprjeđenje poduzetničkih vještina budućih poduzetnika i visokoškolskih institucija, kao i njihovih postojećih i budućih start-up i spin-off tvrtki s krajnjim ciljem postizanja rasta i dugoročnosti. 

Glavni projektni partner Trgovinska i industrijska komora Terrassa iz Španjolske i ostali partneri, koje čine gospodarske komore, uspješna poduzeća i visokoškolske ustanove iz Španjolske, Latvije, Italije, Austrije i Hrvatske, među kojima je i TERA Tehnopolis, udružili su svoje znanje i poduzetničke vještine da bi uspostavili metodologiju za savjetovanje, učenje i mentorstvo.

X
Secured By miniOrange