SPINTeams projektni partneri održavaju natjecanje u poslovnim idejama

U okviru projekta SPINTeams održat će se natjecanje u poslovnim idejama 21. lipnja 2022. godine. Glavni cilj natjecanja je generiranje izvedive poslovne ideje, odnosno predstavljanje potencijala svoje ideje za proizvod ili uslugu.

Partneri projekta SPINTeams predstavljaju natjecanje u poslovnim idejama koje će se održati 21. lipnja 2022. godine. Glavni cilj natjecanja je generiranje izvedive poslovne ideje, odnosno predstavljanje potencijala svoje ideje za proizvod ili uslugu.

Svrha natjecanja je potaknuti i podržati studente i diplomante u razvoju poduzetničkih vještina te stvaranju vlastitog poduzetničkog pothvata. Sudionici će razviti prijedloge koji se odnose na ideju ili priliku koja stvara dodanu vrijednost, a može se izraziti u smislu koristi koje su:

  • Financijske
  • Društvene
  • Kulturne

Sudionici natjecanja predstavljat će svoje ideje ispred stručnog žirija čime će pak ostvariti priliku za priznanjem, povratnim informacijama stručnjaka te će također spoznati kako pristupiti završnom natjecanju projekta koje se održava u lipnju 2023. godine.

Dobro isplanirana pitch prezentacija otvara vrata uspjeha za vaše buduće poslovne pothvate!

Natjecanje je ograničeno za registrirane sudionike projekta SPINTeams koji su već uključeni u Rebelbase platformu na kojoj razvijaju svoje projektne ideje.

SPINTeams, projekt u sklopu programa Erasmus +,  ima za cilj unaprjeđenje poduzetničkih vještina budućih poduzetnika i visokoškolskih institucija, kao i njihovih postojećih i budućih start-up i spin-off tvrtki s krajnjim ciljem postizanja rasta i dugoročnosti. Razdoblje trajanja projekta je od 1.1.2021. godine do 31.12.2023. godine, a glavni projektni partner je Trgovinska i industrijska komora Terrassa iz Španjolske.

Sve informacije i najave događaja možete saznati na službenim stranicama projekta https://www.spinteams.eu/ ili društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/SPINTeams,

LinekedIn: https://www.linkedin.com/company/spinteams-eu,

Instagram: https://www.instagram.com/spinteams.eu/.

X
Secured By miniOrange