Stažirajte u inozemstvu uz financijsku potporu programa EIT Food RIS Fellowships i RIS Talents!

Inicijativa EIT Food studentima diplomskih studija i doktorantima omogućava stažiranje u inozemstvu, i to u okviru dva komplementarna programa: RIS Fellowships i RIS Talents. Cilj ovih programa je unaprijediti inovacije, znanja, vještine i razvoj rješenja u prehrambenom sustavu. Stažiranje traje od 3 do 6 mjeseci, a prijave su otvorene do 8. ožujka 2024. godine.

Program RIS Fellowships

 

Program RIS Fellowships namijenjen je studentima diplomskih studija, diplomiranim studentima i poduzetnicima, a omogućuje stažiranje u renomiranim europskim tvrtkama. Sudionici će imati priliku primijeniti znanje stečeno tijekom studija u stvarnim situacijama i razviti vještine rješavanja problema u tvrtkama u kojima stažiraju.

Prijavite se na EIT Food RIS Fellowship!EIT Food RIS Fellowship plakat

Program RIS Talents

EIT Food RIS Fellowship talents

Program RIS Talents namijenjen je doktorantima i mladim poslijedoktorantima. Sudionici će učiti na aktivnostima istraživanja i razvoja, a potaknut će ih se i na sudjelovanje u industrijskoj suradnji ili poduzetništvu. Imat će priliku razviti vještine kritičkog mišljenja sudjelovanjem u inovacijskim projektima, projektima istraživanja i razvoja koje provode organizacije u kojima stažiraju ili projektima financiranima u sklopu programa Obzor Europa.

Prijavite se na EIT Food RIS Talents!

 

Prednosti sudjelovanja u programima:

  • Precizno spajanje kandidata s tvrtkama koje omogućuju stažiranje u područjima njihova interesa,
  • Stjecanje praktičnog iskustva u rješavanju stvarnih problema s kojima se suočavaju tvrtke u poljoprivredno-prehrambenom sektoru,
  • Mjesečna financijska potpora u bruto iznosu od 1500 EUR-a (RIS Fellowships) do 2000 EUR-a (RIS Talents),
  • Učenje od istaknutih stručnjaka iz poljoprivredno-prehrambenog sektora.

Uvjeti prihvatljivosti prijavitelja za programe:

  • Područje interesa u poljoprivredno-prehrambenom sektoru,
  • Analitičke vještine, otvorenost, usmjerenost ka rezultatima i spremnost na timski rad,
  • Tečno poznavanje engleskog jezika,
  • Dostupnost od najmanje 3 mjeseca počevši od lipnja 2024. godine (RIS Fellowship), odnosno srpnja 2024. godine (RIS Talents).

 

Više informacija i obrazac za prijavu pronađite na službenoj web stranici programa.  

Za više informacija možete kontaktirati TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food Hub za područje Republike Hrvatske, na broj telefona 031/251-000, putem e-pošte na eitfoodhub@tera.hr, osobnim dolaskom na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange