STRATEŠKO PLANIRANJE ZA MREŽU PODUZETNIČKIH POTPORNIH INSTITUCIJA (PPI)

U okviru pilot projekta Mreža poduzetničkih potpornih institucija (PPI), Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je 11. veljače 2019. godine, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora BIOS u Osijeku, održala radionicu na temu „Strateško planiranje za Mrežu poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“.

Radionicu je uvodnim govorom otvorio Mario Turalija, član Uprave HAMAG-BICRO-a, naglasivši kako u razvoju Mreže PPI-a iznimnu ulogu imaju predstavnici s područja Slavonije, koji su u Mreži zastupljeni s 19 članova od ukupno 57 odabranih. Osim HAMAG BICRO djelatnika uključenih u PPI projekt, na radionici je predavanje održao Peter Parsons, renomirani stručnjak u području razvoja i implementacije Mreže PPI-a u zemljama EU koji je predstavio primjere dobre prakse iz drugih zemalja.

Cilj projekta je kroz temeljne i specijalizirane edukacije zaposlenika poduzetničkih potpornih institucija (PPI) razviti visokokvalitetne usluge koje će na ujednačen način biti dostupne poduzetnicima u svim hrvatskim regijama. Jedan od rezultata projekta bit će Mreža poduzetničkih potpornih institucija kao platforma preko koje će HAMAG-BICRO koordinirati razvoj kompetencija PPI-a kroz sustav treninga. Projekt je strateški postavljen od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a operativno njime upravlja HAMAG-BICRO.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.012.151,60 kuna, cjelokupno financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020, a više informacija možete pronaći na www.hamagbicro.hr i na www.strukturnifondovi.hr.

X
Secured By miniOrange