STUDENTI POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA U OSIJEKU SUDJELOVALI U NATJECANJU ZA PROJEKT UNIverzI-JA-DA

Logo_HAMAG_BICROHrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) pokrenula je projekt UNIverzI-JA-DA, kojim su za najbolje studentske projekte, koji će biti realizirani tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci, predviđene financijske nagrade i realizacija predstavljenih projekata.Logo_MSPI

Clanak_Univerzijada_2015Studenti uz mentoriranje prof.dr.sc. Ivana Štefanića osječkog Poljoprivrednog fakulteta natjecali su se u dvije kategorije: „Turistička promocija hrvatske kulture i sporta“ i „Urbani Zagreb“. Projekti su predstavljeni u prostorijama Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), pred stručnim žirijem predstavnika Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). U kategoriji „Turistička promocija hrvatske kulture i sporta“ natjecao se tim pod nazivom Slavonci te su 6. studenog 2015. godine predstavili svoj projekt pod nazivom „Bogatstvo hrvatskih regija“. Članovi tima su Robert Adrić, Dušan Kolarić, Marin Garac, Ivan Zorinić i Matej Pavić.

U kategoriji „Urbani Zagreb“ svoj projekt „Znanstveni maraton“ je 9. studenoga 2015. predstavio tim studenata Nikice Grubešića i Josipa Vrbića pod nazivom „Fumos“. Stručni žiri ih je zbog maštovite i lako provedive ideje, kreativnosti i odlične pripreme nagradio prvim mjestom i 10.000,00 kuna u kategoriji u kojoj su se natjecali.

Sljedeći krug natjecanja će se provesti 11. siječnja 2016. godine, a konačna objava pobjednika natječaja će biti objavljena u proljeće 2016. godine.

X
Secured By miniOrange