STUDIJA EUROPSKE KOMISIJE

Mole se svi istraživači i zaposlenici Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku da sudjeluju u online istraživanju koje ima za cilj osigurati informacije potrebne za oblikovanje politike usmjerene ka poboljšanju budućih partnerstava između institucija visokog obrazovanja i vanjskih organizacija.

LOGO CE_Vertical_CR_quadriUspješna suradnja između visokog obrazovanja i poslovnog sektora donosi značajne prednosti institucijama visokog obrazovanja, akademskom osoblju i studentima, kao i tvrtkama, njihovom osoblju i društvu u cjelini. Stoga je Europska komisija naručila opsežnu studiju o suradnji između institucija visokog obrazovanja s javnim i privatnim organizacijama u Europi.

Obzirom da je doprinos istraživača te voditelja institucija od presudne važnosti za uspjeh studije, mole se svi istraživači i zaposlenici Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku da sudjeluju u online istraživanju. Istraživanje ima za cilj osigurati informacije potrebne za oblikovanje politike usmjerene ka poboljšanju budućih partnerstava između institucija visokog obrazovanja i vanjskih organizacija. Kako se radi o dvostranoj studiji, poželjno je da se u istraživanje uključe i vanjski partneri istraživača i zaposlenika Sveučilišta preko sljedeće poveznice.

Po završetku istraživanja se može izabrati Procjena spremnosti na suradnju koja pruža uvid koji će biti od pomoći u budućoj suradnji sudionika online istraživanja s poslovnim sektorom. Svi odgovori će biti anonimni, a rok za mogućnost sudjelovanja je 11. studenoga 2016.

X
Secured By miniOrange