STVARATELJI ZA STOLJEĆA: Društvu KLASTER POLJOMEHANIZACIJE d.o.o

NAGRADA I PRIZNANJE ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI „STVARATELJI ZA STOLJEĆA”: Društvu KLASTER POLJOMEHANIZACIJE d.o.o, Osijek, Hrvatska

U razdoblju od 01.08.2017. do 30.11.2017. godine, provedena je procedura predlaganja kandidata za dodjelu nagrada i priznanja u šest kategorija najzaslužnijim osobama za razvoj poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe. U dosadašnjem razdoblju u protekla 4 mjeseca, 54 predlagača predložili su ukupno 98 kandidata iz 7 zemalja (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Makedonija, Njemačka i Srbija). Zbog velikog broja pristiglih prijedloga tajništvo Projekta eliminiralo je one kandidate koji nisu zadovoljavali propisane preduvjete i sačinilo inicijalnu selekciju potencijalnih kandidata. Svi predloženi kandidati dali su pisanu suglasnost za nominaciju. Potom su neovisnom Međunarodnom trinaestočlanom povjerenstvu za dodjelu nagrada i priznanja (3 počasna člana ne glasuju) dostavljena imena 49 predloženih kandidata na daljnje razmatranje i odlučivanje. Kako bi se postalo laureatom, svaki kandidat trebao je dobiti 2/3 glasova članova povjerenstva – dakle, najmanje 7 glasova.
Međunarodno povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja donijelo je odluku o uručenju NAGRADA I PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI „STVARATELJI ZA STOLJEĆA: Društvu KLASTER POLJOMEHANIZACIJE d.o.o, Osijek, Hrvatska.
Svečanost dodjele nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ održat će se u Dubrovniku, od 2.-4.3.2018. godine u Hotelu „SHERATON“ (5*).

X
Secured By miniOrange