Sudjelujete na B2B poslovnom susretu i otkrijte najnovija veganska rješenja, ekološke i zdrave proizvode i sastojke

Istražite azijsko tržište i povežite se s izlagačima, uvoznicima, trgovcima, hotelima i maloprodajnim tvrtkama koji su povezani s veganskim rješenjima, ekološkim i zdravim proizvodima te njihovim sastojcima. #B2B #poslovnisusret #webinari #veganskiproizvodi #ekološkiproizvodi #zdraviproizvodi #Azija #Europa

Europska poduzetnička mreža (Netherlands Enterprise Agency), uz potporu Expo Business Communications i VNU Asia Pacific organiziraju online poslovne susrete „Free From Food Asia Virtual Summit and Free From Packaging Asia Online“. Istražite azijsko tržište i povežite se s izlagačima, uvoznicima, trgovcima, hotelima i maloprodajnim tvrtkama koji su povezani s veganskim rješenjima, ekološkim i zdravim proizvodima te njihovim sastojcima.

Poslovni susreti održavaju se preko virtualne platforme, od 10. do 12. ožujka 2021. godine, a osim poslovnih susreta organizira se i niz zanimljivih webinara. Detalji se nalaze na web stranici poslovnih susreta, a registrirati se možete OVDJE. Sudjelovanje je besplatno.

X
Secured By miniOrange