Sudjelujte na događaju Virtual Company Mission i doznajte više o alatima za gamifikaciju koje možete uključiti u svoje poslovne procese!

Događaj pod nazivom Virtual Company Mission održava se online 23. rujna 2021. godine u organizaciji tvrtke SPIN – Ricerca Innovazione e Trasferimento Tecnologico S.r.I. u okviru B2B poslovnih susreta Smart Manufacturing Matchmaking 2021. Na događaju će biti riječ o alatima za gamifikaciju za unapređenje poslovnih procesa. #B2B#SMM2021#gamifikacija#poslovniprocesi#digitalizacija

TERA Tehnopolis suorganizator je događaja pod nazivom Virtual Company Mission! Sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu registraciju.

Događaj se održava online 23. rujna 2021. godine u organizaciji tvrtke SPIN – Ricerca Innovazione e Trasferimento Tecnologico S.r.I. u okviru B2B poslovnih susreta Smart Manufacturing Matchmaking 2021.

U prvom će dijelu događaja, od 10:00 sati po srednjoeuropskom vremenu, tvrtke SPIN – Ricerca Innovazione e Trasferimento Tecnologico S.r.I. i Artémat održati radionicu na temu Alata za gamifikaciju za obuku, zapošljavanje i privlačenje talenata. Radionica je prilika za tvrtke koje rade u području obuke i zapošljavanja da saznaju više o mogućnostima koje nude alati za gamifikaciju. Na radionici će se predstaviti alati kao što su Business Games, Skillgame te Web InBasket®. Alati Business Games inovativni su upravljački alati koji omogućuju reprodukciju dinamike i logike određenog poslovnog scenarija. Skillgame je alat za vrednovanje tvrdih vještina (engl. hard skills) koji omogućuje jednostavno i brzo rangiranje korisnikovih vještina u određenim tematskim područjima. Alat Web InBasket® predstavlja simulacijsku platformu specijaliziranu za procjenu korisnikovih mekih vještina (engl. soft skills).

U drugom će se dijelu događaja, od 11:30 sati po srednjoeuropskom vremenu, održati radionica na temu Poslovne simulacije obrazovne djelatnosti. Radionica je prilika za tvrtke aktivne u području obrazovnih tehnologija te za sveučilišta i poslovne škole da saznaju više o mogućnostima koje nude alati za poslovne simulacije. Poslovne simulacije omogućuju uključivanje učenika i studenata kroz inovativne i kreativne obrazovne aktivnosti, stimulirajući i povećavajući njihove tehničke i meke vještine (engl. soft skills).

Nakon održanih radionica, od 15:00 do 18:00 sati po srednjoeuropskom vremenu, sudionici će imati priliku sudjelovati na B2B poslovnim sastancima, čiji je cilj njihovo međusobno povezivanje i umrežavanje.

Prijavu na događaj možete izvršiti na ovoj poveznici.

X
Secured By miniOrange