Sudjelujte na EIT Food programima

Unaprijedite prehrambeni sustav temeljem novih tehnoloških rješenja u sklopu EIT Food programa.  EIT Food Hub Hrvatska – TERA Tehnopolis, poziva sve visoko kvalificirane istraživače i poduzetnike da u sklopu prehrambenog sustava rade na novim tehnološkim rješenjima.  EIT Food inicijativa je vodeća europska inicijativa za inovacije u prehrambenom sektoru koja ima za cilj učiniti prehrambeni sustav održivijim, zdravijim i pouzdanijim. Prioriteti su regenerativna poljoprivreda, označavanje, pakiranje i transparentnost, te diverzifikacija proteina. Glavni programi EIT Food-a su Seedbed, Food Accelerator Network i RisingFoodStars.

Seedbed

Seedbed je 6-mjesečni program namijenjen za razvojne programere, profesionalce i akademike, koji žele razumjeti svoje kupce i potvrditi postoji li tržišna potreba za njihovom inovacijom Agrifood Tech-a diljem Europe.

Food Accelerator Network

Food Accelerator Network je mreža za Agrifood Tech start-upove koji traže tehničku potvrdu i ubrzanu komercijalizaciju kako bi povećali njihovu spremnost za izlazak na tržište.  Vaša poslovna inovacija mora biti potpomognuta tehnologijom s prototipom ili pilot projektom (plaćenim ili neplaćenim).

RisingFoodStars

RisingFoodStars je program za ambiciozne Agrifood i FoodTech scale-upove koji žele povećati svoje komercijalne mogućnosti kako bi bili što uspješniji u svom poslovanju. Prate Vaš put od definiranja misije, komunikacije i provedbe strateških prioriteta, ulaganja i spremnosti za izlazak na tržište, nadogradnje vještina vođenja, pristupa pravim partnerima i drugih mogućnosti.

Jumpstarter

Jumpstarter je pred-akceleratorski program namijenjen znanstvenim projektnim timovima, inovatorima, znanstvenicima, studentima doktorskog studija i studentima diplomskog studija iz sektora zdravstva, poljoprivrede, sirovina, energije, urbane mobilnosti, proizvodnje i digitalnih tehnologija, koji svoju inovativnu ideju žele plasirati na tržište i razviti poslovne vještine za upravljanje vlastitom start-up tvrtkom. Program je do sada omogućio pokretanje 70 start-up tvrtki i obučio više od 750 istraživača, znanstvenika i stručnjaka.

Ovaj program inovatorima i poduzetnicima pomaže izgraditi održive poslovne modele na temelju inovativne ideje, provjeriti održivost ideje te registrirati tvrtku, a sve uz potporu vrhunskih stručnjaka i kreativne zajednice.

Prijavite se i iskoristite jedinstvenu priliku za suradnju s vrhunskim mentorima i stručnjacima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, a za sva dodatna pitanje kontaktirajte nas putem adrese e-pošte eitfoodhub[at]tera[.]hr ili broja telefona 031/251-000.

X
Secured By miniOrange