Sudjelujte na webinaru i saznajte što EIT Food nudi za istraživače, spin-off i start-up tvrtke!

Temeljem objavljenih EIT Food natječaja, 2. ožujka 2023. godine, u trajanju od 11:00 do 13:00 sati, organizira se webinar namijenjen poduzetnicima, istraživačima, start-up, scale-up tvrtkama i uredima za transfer tehnologije odnosno svim inovatorima koji posjeduju inovativna rješenja iz poljoprivredno-prehrambenog sektora koji trebaju potporu u osnivanju, rastu i razvoju njihovih tvrtki.

EIT Food pruža potporu poduzetnicima i istraživačima diljem Europe, u cilju poticanja inovacija kako bi se odgovorilo na izazove u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te kako bi se stvorio zdraviji i održiviji sustav u ovom sektoru.

 

Pozivaju se sudionici za prijavu na novootvorene EIT Food natječaje u 2023. godini! Prihvatljivi prijavitelji, ovisno o kojem programu je riječ, su istraživači, poduzetnici, start-up ili scale-up tvrtke koji žele razviti svoje poslovanje te pretvoriti svoje inovacije u stvarne poduzetničke pothvate.

 

Temeljem objavljenih natječaja, 2. ožujka 2023. godine, u trajanju od 11:00 do 13:00 sati, organizira se webinar namijenjen poduzetnicima, istraživačima, start-up, scale-up tvrtkama i uredima za transfer tehnologije odnosno svim inovatorima koji posjeduju inovativna rješenja iz poljoprivredno-prehrambenog sektora koji trebaju potporu u osnivanju, rastu i razvoju njihovih tvrtki.

 

Na događaju ćete se upoznati s različitim EIT Food start-up programima i dobiti odgovore na pitanja koja vas zanimaju:

  • Seedbed Incubator – namijenjen je ambicioznim istraživačima i novoosnovanim start-up tvrtkama koje trebaju provjeriti valjanost tržišta;
  • Food Accelerator Network (FAN) – namijenjen prethodno financiranim start-up tvrtkama s ciljem postizanja spremnosti za pilotiranje i ulaganje;
  • RisingFoodStars – namijenjen ambicioznim scale-up tvrtkama, sa solidnom bazom postojećih kupaca, spremnih za globalno širenje;
  • Regionalni programi za fizičke osobe i start-up tvrtke iz Središnje i Istočne Europe: Jumpstarter, EWA, TeamUp, Test Farms i Sales Booster.

 

Rok za prijavu na programe Seedbed Incubator, Food Accelerator Network (FAN) i RisingFoodStars je 26. ožujka 2023. godine!

 

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a prijaviti se možete OVDJE.

X
Secured By miniOrange