Sudjelujte u EWA programu 2024.

Žene poduzetnice iz Hrvatske, Bugarske, Češke, Mađarske, Latvije, Litve i Ukrajine pozvane su da predaju svoje prijave za sudjelovanje u 5. izdanju programa Empowering Women in Agrifood 2024 (Osnaživanje žena u poljoprivredno-prehrambenom sektoru – EWA), u sklopu EIT Food inicijative.

Program će ženama pružiti znanja i pristup širokoj mreži kontakata kako bi mogle razviti održivo poslovanje u poljoprivredno-prehrambenoj industriji. Namijenjen je ženama starijim od 18 godina koje imaju samo poslovnu ideju, ili već vode tvrtku koja nije registrirana dulje od 3 godine. Sudjelovanje u programu je besplatno.

EWA program podupire ideje izravno povezane s inovativnim aktivnostima i rješenjima za poljoprivredno-prehrambeni sektor. Najveći interes je stavljen na 3 misije: zdraviji životi kroz hranu, neto nulti prehrambeni sustav, te smanjenje rizika za pravedan i otporan prehrambeni sustav.

Koje su prednosti programa?

  • 6 mjeseci stalne podrške
  • 1:1 personalizirano mentorstvo
  • online i offline treninzi o specifičnim poslovnim temama
  • pristup mreži investitora, stručnjaka i poduzeća
  • financijska potpora do 1.000,00 EUR bruto za svakog sudionika
  • prilika za osvajanje do 10.000,00 EUR (konačna potpora) za daljnji razvoj ideje

EWA program odvijat će se na lokalnim jezicima tijekom 6 mjeseci za 70 sudionica (10 žena po državi). Organizaciju i provedbu svih obveznih aktivnosti nadzirat će lokalne organizacije.

Prijave su otvorene do 24. svibnja 2024. godine, a možete se prijaviti na službenoj EIT Food stranici

X
Secured By miniOrange