Prijavite se na međunarodnu radionicu Challenge Labs i osvojite nagrade u vrijednosti od 9.000,00 €

Challenge Labs je dvotjedni maraton inovacija, organiziran od strane inicijative EIT Food, tijekom kojeg sudionici razvijaju koncepte za proizvode ili usluge koje se bave aktualnim izazovima u poljoprivredno-prehrambenoj industriji. Događaj će se održati online od 29. rujna do 15. listopada 2022. godine, a u igri su nagrade u ukupnoj vrijednosti od 9.000,00 €.

Imate li iskustva u prehrambenoj industriji? Jeste li doktor znanosti, znanstvenik, profesionalac, ambiciozni student ili stručnjak s poslovnim iskustvom i inovativnim idejama?

Ako je vaš odgovor na neko od pitanja “da”, prijavite se na međunarodnu radionicu Challenge Labs i osmislite hranu budućnosti s nama!

Challenge Labs je dvotjedni maraton inovacija, organiziran od strane inicijative EIT Food, tijekom kojeg sudionici razvijaju koncepte za proizvode ili usluge koje se bave aktualnim izazovima u poljoprivredno-prehrambenoj industriji. Uz pomoć voditelja i stručnjaka, interdisciplinarni timovi prolaze kroz korake Design Thinking metode. Tijekom cijele radionice sudionici zajedno rade na konceptu koji potom pretvaraju u prototip i predstavljaju žiriju kojeg čine najistaknutiji stručnjaci u industriji. Događaj će se održati online od 29. rujna do 15. listopada 2022. godine.

Što dobivate sudjelovanjem u radionici?

  • Uvid u proces inovativnog dizajna u kontekstu prehrambene industrije od A do Ž;
  • Priliku za stjecanje stručnog znanja i praktičnog iskustva u metodama Design Thinking i Service Design;
  • Saznanja o trendovima i predviđanjima stručnjaka u kontekstu budućeg razvoja proizvoda i tehnologije u području hrane i poljoprivrede;
  • Dobivate priliku konzultirati se sa stručnjacima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora u vezi svojih ideja;
  • Sudjelovanje u natjecanju s nagradama u ukupnoj vrijednosti od 9.000,00 €!

Jeste li spremni za nezaboravnu avanturu? Prijavite se do 24. srpnja 2022. godine i sudjelujte u međunarodnoj radionici osmišljavanja budućnosti poljoprivredno-prehrambene industrije!

Više informacija o radionici pronađite ovdje, a obrazac za prijavu dostupan je na ovoj poveznici.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na adresu e-pošte: eitfoodhub@tera.hr.

X
Secured By miniOrange